Newborn fotoshoot

Het nieuwste gezinslid is er! Hoera! Als je je kindje na 9 maanden eindelijk in het echt ziet, kun je er geen genoeg van krijgen. Zeker in die eerste paar weken verandert jouw kleintje zo snel en het is zo fijn om hier een tastbare herinnering aan te hebben precies zoals het is, puur en natuurlijk. Dit kan met de newborn fotosessie.

Door een newborn fotosessie, ook wel kraamreportage genoemd, te boeken bij Dorothee Fotografie kun je de dagelijkse momenten laten vastleggen zoals de voeding, in het badje, knuffelen met papa en mama, zusje die in het bedje spiekt of een gewoon een heerlijk slapende baby. De perfectie van een nieuwe baby vastleggen zonder poespas, in een newborn lifestyle fotosessie, gewoon thuis in de voor jullie bekende plek.

Als je besluit om een newborn lifestyle sessie te boeken, kun je dit het beste voor de 35 weken van je zwangerschap boeken om er zeker van te zijn dat ik een plekje voor je reserveer en daarmee teleurstelling te voorkomen. Als je een plekje hebt gereserveerd stuur ik je een informatiegids toe over de sessie en zodra baby er dan is prikken we een datum waarop ik bij jullie thuis kom voor de newborn sessie. De beste periode voor de newborn sessie is als de baby tussen de 5 dagen en 4 weken oud is.

Als je een mooie foto wil voor het geboortekaartje of de bijzondere ‘eerste momenten’ van jouw baby van de eerste 48uur wil laten vastleggen in een korte sessie, neem even contact met mij op! Als je kindje al wat ouder is kun je ook een Baby & Kind sessie  boeken bij Dorothee Fotografie. Als je twijfelt welke sessie het beste bij je past, neem vrijblijvend contact met me op!

error: Content is protected !!