Sophie | Newbornfotoshoot in Amsterdam

Op zondag 3 juni zou ik bij de duinen in Hargen aan Zee een zwangerschapsfotoshoot doen met Sanne en Martin. Sanne was op dat moment al 37 weken zwanger maar ze had pas wat later in de zwangerschap contact opgenomen voor een fotoshoot van haar zwangerschap. Omdat Martin een oud-collega van mij is wilde ik uiteraard met alle liefde nog een fotoshoot tussendoor doen.

Ik stuurde Sanne `s ochtends een berichtje dat het weer er goed uit zag voor die avond. We hadden namelijk al een keertje moeten verzetten wegens regen. Ik kreeg geen reactie en toen wist ik al genoeg! In de middag kreeg ik dan ook een berichtje dat we de fotoshoot moesten annuleren. Omdat Sanne was opgenomen wegens beginnende zwangerschapsvergiftiging. Uiteindelijk is de mooie Sophie, na een pittige bevalling voor mama, op 5 juni geboren!

Toen Sophie 9 dagen oud was mocht ik langs komen voor een mooie newbornfotoshoot bij hen thuis in Sloten, Amsterdam. Sophie was een voorbeeldig model en lag er de hele tijd vredig bij. Papa Martin wilde Sophie op een gegeven moment toch wel wakker krijgen voor wat foto’s met open oogjes en ging tot grote hilariteit van mama, de kraamverzorgster en mijzelf wat acties ondernemen. Toen hij bijna een ballon wilde knallen greep mama in .

Uiteindelijk een mooie fotoreportage geworden en kreeg ik tot mijn blijdschap een berichtje van mama dat ze tranen in haar ogen kreeg bij het zien van de foto’s: daar doe ik het natuurlijk voor! En zo zie je maar, op tijd de zwangerschapsfotoshoot boeken is wel aan te raden 🙂

Wil je ook een zwangerschapsfotoshoot of newbornfotoshoot boeken? Neem dan contact met me op!

 

 

Selectie foto's van de Newbornshoot van Sophie

 

error: Content is protected !!
Blog David Newborn fotoshoot in Stompetoren