David | Newborn fotoshoot in Stompetoren

Graag wil ik jullie meenemen naar deze prachtige newborn fotoshoot in Stompetoren. Ik mocht kleine baby David op de foto zetten samen met zijn papa en mama. Deze newborn fotoshoot had alle ingrediënten waar ik als fotograaf op hoop: prachtig huis, mooi lichtinval , een super schattige newborn en twee liefdevolle ouders. Daarnaast had ik ook nog de eer om de foto te maken voor het prachtige geboortekaartje.

Zoals gebruikelijk is tijdens mijn fotosessies, maken we de meeste foto’s op het ouderbed. Daar maak ik enkele foto’s van David alleen. Vervolgens maakt papa een heerlijk badje klaar. Dit is ook iets wat ik vaak tijdens de newborn fotosessies doe in overleg met de ouders. Dit geeft namelijk prachtige momentjes tussen ouders en kindje. Het is namelijk zeer ontspannen en de focus van de ouders is op het kindje en zijn of haar verzorging. Dat een pasgeborene daarna heerlijk zen is, is een mooie bonus! Dat geeft de mogelijkheid om nog wat familiefoto’s te maken of foto’s van de voeding. Juist die momenten zijn waardevol om later op terug te kijken.

In de slaapkamer van papa en mama is een prachtig raam met witte vitrage, dat maakt mij zo blij! Dat is het perfecte licht voor mooie newborn foto’s. Daar maken we dan ook een mooie serie foto’s voor op het geboortekaartje. Welke foto zou het zijn geworden? Op mijn Instagram pagina staat het antwoord 😉 Ik laat jullie maar gauw de foto’s bekijken! Ik vond deze newborn fotoshoot in Stompetoren in elk geval zeer geslaagd!

Liefs,
Dorothée

PS: wil je ook een geboortekaartje met foto? Neem dan even contact met mij op! Ik kom dan snel na de geboorte langs voor de fotoshoot en lever binnen één dag een mooie selectie op zodat jullie die dag zelf nog het geboortekaartje kunnen bestellen!

Neusje neusje van mama met baby in zwart witMama kijkt liefdevol naar baby in armen papa Baby ligt ingebakerd op bed en kijkt naar papaFamilieportret tijdens newbornshoot Newborn slapend op bed ouders Mama en baby in zwart wit Papa kijkt liefdevol naar baby tijdens newbornshootFamilieportret tijdens newbornshoot in zwart wit Baby op grote bed met ouders op de achtergrond tijdens newbornshoot Pasgeborene slapend op bed Newborn baby in handen papa Mama kijkt liefdevol naar newborn tijdens fotosessie Mama kijkt baby liefdevol in de ogen tijdens newbornshootBaby op commode na badje newbornshoot Baby in bad tijdens newbornshoot baby in bad newbornshoot in zwart wit Papa droogt baby af na het badje Baby ligt op commode na het badje Baby bij papa op schoot tijdens newbornshoot Mama en baby knuffelen tijdens newbornshoot Pasgeboren jongen in handen papa Liefdevolle blik ouders tijdens newbornshoot

error: Content is protected !!
Sophie tijdens de newbornfotoshoot slapend in de wieg