Tweeling newborn fotoshoot in Petten

Afgelopen maand mocht ik iets doen wat ik heel leuk vind! Een tweeling newborn fotoshoot! En dat ook nog eens met twee prachtige jongetjes. Al moet ik eigenlijk zeggen, drie prachtige jongetjes want grote broer Vinchenzo wilde al te graag meedoen met zijn kleine broertjes Kenzo en Jordan. Natuurlijk vind ik elke newbornshoot leuk! Maar een sessie met een eeneiige jongenstweeling staat me toch nauw aan het hart.

Ik heb dit gezin een paar weken eerder al ontmoet toen ik namens Stichting Earlybirds bij hen langs ben geweest in het ziekenhuis. Een week later kreeg ik een berichtje of ik een volledige newbornshoot wilde doen bij hen thuis in Petten, zodat ze een mooie foto hadden voor het geboortekaartje. Toen ik bij hen thuis aankwam lagen de twee mannetjes heerlijk samen in de box. Ze werden goed in de gaten gehouden door grote broer. Hij had vlak daarvoor cadeautjes ‘gekregen’ van zijn kleine broertjes en daar was hij gedurende de hele fotoshoot onafscheidelijk mee.

Zoals gewoonlijk als er kleine kinderen zijn, begin ik tijdens de fotoshoot als eerste met de familiefoto’s. Zodat we dat in elk geval snel gehad hebben! Dan kunnen we daarna gewoon doen wat het gezin normaal ook zou doen: knuffelen, voeden, ‘baby staren’ etc. Uiteraard geef ik hier en daar een aanwijzing voor het licht en zodat iedereen er mooi opstaat. Zo hebben we ook hele leuke foto’s op het bed kunnen maken. Tijdens het voeden maar ook dat Vinchenzo lekker gek doet. En zo gaat het gelukkig altijd tijdens mijn fotoshoots. Zodat je later terug kan kijken op een ‘echte herinnering’.

Overigens waren Vinchenzo en ik dikke vrienden tijdens de fotoshoot en is het eigenlijk de vraag of hij niet de grote ster van deze tweeling newborn fotoshoot was. En ik vergeef het hem dat hij dacht dat mijn naam ‘camera’ was 😀

Familiefoto met tweeling en grote broerTweeling in babynestjes in de boxGrote broer met zijn cadeautje van kleine broerPapa en mama aaien over de bolletjes van de babiesBroertje aait babybroertje tijdens de familiefoto Tweeling broertjes tijdens newborn fotoshootGrote broer geeft kusje en trotse ouders kijken toePapa heeft baby in zijn armenBroer geeft kusje aan babyPapa en mama voeden babies op het bedBabybeentjesPapa laat baby een boertje doenMama kijk naar het tafereeltje met een baby in haar armenTweeling jongens samen op bedGrote broer doet gek en doet een koprolOuders en broer bewonderen babiesgrote broer in zijn kamerGrote broer geeft kusje aan zijn tweelingbroertjesGrote broer doet gekOp het bed met de hele familiemama kijk naar babyTweeling jongens onder toeziend oog van grote broer

error: Content is protected !!
Blog David Newborn fotoshoot in Stompetoren