Zwanger in de Noord-Hollandse polder | Kiki

Ik deel graag met jullie de fotosessie van mooie mama to-be Kiki. Ik noem dit gekscherend zwanger in de Noord-Hollandse polder maar ik vind dit serieus een prachtige setting! Wat een geluk als je zo kan wonen! Samen met je grote liefde (vriend), je beste vriend (hond) en je grote trots (baby in de buik). Het droomhuis staat nu nog even in de steigers, maar jeetje wat ziet de toekomst van de kleine op komst er fijn uit: lekker ravotten met de hond in de grote tuin met uitzicht over de slootjes en velden van de Schermer.

In mei stond ik op een beurs en daar kwam ik Kiki tegen. Ik heb toen eventjes met haar gepraat en zij gaf aan een beetje te twijfelen over een zwangerschapsfotoshoot. Dit is overigens wat ik vaak hoor van zwangere mama’s. Want ja, je bent vooral bezig met de baby en de babyuitzet. En de mama’s in Nederland zijn veel te bescheiden of nuchter om zelf in de spotlights te willen staan. Maar goed, ik geef haar dus mijn betoog over waarom je het juist wel zou moeten doen. Of het nu een fotosessie met mij is of bij een andere fotograaf, een zwangerschap is speciaal en dat mag echt vastgelegd worden.

Maar ik ben uiteraard blij dat ze heeft besloten om met mij de zwangerschapfotoshoot te doen bij haar thuis. Want ik kom niet vaak op een oude boerderij voor de thuissessies. We kunnen mooie foto’s maken buiten in de tuin, bij een prachtige gouden regen. Het licht werkt goed mee en mama is super fit, dus we kunnen lekker veel doen! En hondje Lucy doet vrolijk met ons mee, want zij hoort natuurlijk ook helemaal bij deze bijzondere periode.

Hoe leuk is het als ik een hele serie kan maken van ‘zwanger in de Noord-Hollandse polder’? Misschien voor op de bucket list: een fotoshoot van een zwangere mama in elk dorp rondom Alkmaar!

Iets voor jou? Dan kan je altijd even een berichtje sturen!

liefs,
Dorothée

Zwangere mama samen met haar trouwe viervoeter in de Noord-Hollandse polderMama voor het raam tijdens zwangerschapsfotoshootMama staat bij het hek in de Noord-Hollandse polderMama staat tegen gemetselde muur in zwart witZwangere mama kijkt naar hond onder de gouden regenZwangere mama tegen schuurSchermerpolder in Noord-HollandZwangere buik en hond in zwart witMama voor het raam tijdens zwangerschapsfotoshootZwanger in de Noord-Hollandse polderMama voor het raam tijdens zwangerschapsfotoshoot in zwart witMama lacht en geleund tegen de gouden regenZwangere mama tegen schuur in zwartwitMama zittend tegen boom

error: Content is protected !!